Impressie

Ook in 2019 hebben we weer een aantal optredens gedaan, zowel in de kerk als met kerst. Maar ook een aantal reguliere optredens waren zeer succesvol. Te noemen zijn:

21 juni: Marianne Korenfestival, tijdens de open dag op Natuurbegraafplaats Schoorsveld, en een eigen herfstconcert in Den Heuvel(in Mierlo).

En zeker zo mooi en indrukwekkend de kerstoptredens bij de Zonnebloem in Mierlo, in Kastanjehof en in de Kasteelhoeve.In 2018 hebben we al een aantal geslaagde optredens gehad (naast ook een drietal kerkdiensten waar we gezongen hebben):

Op zondag 8 april hebben we samen met Mierlo Vocaal een geslaagde middag verzorgd, waarna beide koren met aanhang nog lekker samen een diner hebben gehad in zaal 'Den Heuvel' in Mierlo. 

Op 4 mei voor de eerste keer een sfeervol optreden bij de dodenherdenking op het Brits Ereveld tussen Geldrop en Mierlo. 

En daarna op 15 juni een (wederom) muzikaal geslaagd optreden bij het Marianne Korenfestival. 

Ook de 3 kerstoptredens op 16, 22 en 23 december 2019 werden zeer gewaardeerd.Kerstoptredens 2017

In het weekend van 16 en 17 december hebben we een drietal erg geslaagde kerstoptredens verzorgd. Allereerst op zaterdagmiddag bij de Zonnebloem in gemeenschapshuis Zesgehuchten. Een erg dankbaar publiek die ons graag zien komen.
Daarna door naar huize 'Witven' (ook bekend als 'Land van Horne') in Someren. Daar hebben we in de kapel samen met 'Sambuca' uit Leende een optreden verzorgd voor de bewoners en publiek van buiten. Was wederom geslaagd en volop gewaardeerd. 
En vervolgens op zondagochtend een optreden samen met Joyim in Woonzorgcentrum 'Heuvel' (onderdeel van Berkenheuvel). Ook hier veel bewoners en gasten. Een mooi programma met zang van Joyim en This Generation. En ook een aantal gezamenlijke nummers. Hier ook waardering voor de mooie zang.


Jubileumconcert 20-05-2017

In samenwerking met 'In Between' en 'Stage Fright' hebben we op 20 mei een zeer geslaagd concert gegeven. Na de intro met 'Welcome to the show' (arrangement van Monique Rutgers) dat voor de eerste keer door ons bij een optreden gezongen werd, volgde eerst de optredens van de gastkoren. Die gaven beide een mooi programma van hoog nivo.

Als laatste waren we zelf aan de beurt, en dat het geslaagd was, dat was wel te merken aan de enthousiaste reacties van het publiek. En aan het eind gevolgd door een staande ovatie. 

Daarna nog met een grote groep, ook van de andere koren (geweldig!) naar Mona Lisa. Na wat inpraten op de discjockey werd de muziek afgestemd op de doelgroep yes. Wat volgde was een zeer gezellig feest, lekkere hapjes en er werd volop gedanst. 

Al met al een erg gezellige avond. Op naar het volgende jubileum.